Soda jako lék

POKUD NEJSI PŘIPRAVEN ZMĚNIT SVŮJ ŽIVOT, NENÍ TI POMOCI.

Hippokrates (460 - 377 př. Kr.)

Lék na rakovinu prsu.

Grant $ 2 miliónů obdrží Universita of Arizona  Cancer Center,  jejíž člen Dr. Mark Pagel studuje účinnost jedlé sody,  jako terapii k léčbě rakoviny prsu.  
Při perorálním podání s vodou, zejména vodou s vysokým obsahem hořčíku, se hydrogenuhličitan sodný stane léčivým pro léčbu rakoviny, onemocnění ledvin, diabetes, chřipky a dokonce i nachlazení. Snižuje také rychlost šíření postižených lymfatických uzlin. Soda také působí jako první pomoc při potížích srdce a vyrovnává organismus s případným ozářením.
 
 
  •  Jak rakovina vzniká?
Zkusím to svými slovy…každý organismus má PH, které ovlivňuje každou buňku v našem těle.
Ideální PH 7.35-7.45. Překyselením organismu, může mít vliv na vznik různých problémů, mezi které patří i rakovina.
 
  • Co je překyselení organismu? 
Vodíkové ionty na sebe váží kyslík… každá buňka v našem těle ukládá kyslík pro život a pro udržení optimálního zdraví. Čím více je překyselený organismus, tím méně je kyslíku v těle.
Jako názorný příklad bych uvedla: kyselé deště, které v jezeře zabíjí vše živé. Kyseliny v jezeře se váží s kyslíkem a ryby se udusí. 
Pro porovnání: Jon Barron uvádí, že v oceánu, matce všeho života, je průměrná hodnota pH cca 8,1.
 
  • Na závěr
 Omezit stravu s vysokým obsahem masa, obilí, limonády a cukru, které okyselují tělo. Pít alkalickou vodu.
 
Zdroje: 
[1] Jedlá soda může mít potenciál proti rakovině https://digitaljournal.com/article/323645~~HEAD=pobj
[2] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19276390

Nejen soda jako lék

Pojídání ovoce a jeho správný způsob konzumace-Dr. Stephen Mak

Pacienti s rakovinou by neměli umírat. Lék na rakovinu je objeven. Jde o to, zda tomu věříte nebo ne. Je mi líto stovek pacientů kteří zemřeli při konvenční léčbě. Děkuji a Pan Vám požehnej. Dr. Stephen Mak Pojídání ovoce ...... My všichni si myslíme že jíst ovoce znamená koupit ho, očistit a jen tak hodit do úst. Není to tak jednoduché jak si myslíte. Je důležité vědět, kdy a jak ho jíst. Jaký je správný způsob konzumování ovoce? Znamená to nejíst ovoce po jídle! Ovoce by se mělo jíst na prázdný žaludek. Pokud tak jíte ovoce, bude to hrát hlavní roli při detoxikaci, dodávající vám velkou dávku...

 

Krásný den všem :-D

Včera jsem dala na stránky tento článek. Velmi mě potěšil váš zájem, nejen o informace pro sebe a své blízké, ale mnoho z vás se mi ozvalo s doplňujícími a mnohem obsáhlejšími informacemi, které s velkým vděkem přijímám a samozřejmě vkládám. Ještě jednou děkuji Danka (vloženo 11.5.2012)

Další ze zajímavých odkazů...tentokrát o cibuli:-D

Cibule jako lék…

  • https://www.novinky.cz/zena/zdravi/267354-cibule-ochrani-pred-infarktem-mrtvici-a-krevnimi-srazeninami.html?ref=boxD
 

ODKAZ NA STRÁNKY, KDE SE DOČTETE PODROBNĚ, CO VŠE SE DÁ DĚLAT SE SODOU...(vloženo 19.6.2012)

            www.pakalertpress.com/2012/06/05/the-many-uses-of-baking-soda-in-survival-situations/

Jeden z dalších odkazů, zabývající se nevýhodami chemoterapie (vloženo12.8.2012)

           www.pakalertpress.com/2012/08/09/surprising-cancer-fighting-benefits-of-pineapple-enzyme/

A protože jsou i opačné názory, zde je jeden z nich:

https://www.novinky.cz/zena/zdravi/258410-zvelicovane-nebezpeci-prekyseleneho-organismu.html

 

 

 

 

Diskusní téma: Soda jako lék

dotaz od pan Jiřího

Danka | 30.06.2012

Prosím, pokud má někdo vyzkoušené praktiky- čim efektivně a nedrasticky čistit játra a odbouravat tuky. Podělte se s námi:-) Danka

Re: dotaz od pan Jiřího

hanka | 26.06.2013

je na to ostropestřecova směs, dá se koupit..podáva se po lžičkach.Na jatra,cholesterol,exemy,alergie,stres,únava,čistící kůra..je to doplněk stravy

MÁM TO VYZKOUŠENÝ

Danynka Řecko | 11.05.2012

Ahoj všem,mám to vyzkoušený na pejskovi. 3polévkové lžičky sody a 1javorového sirupu, doporučuji zakoupit v lékárně. Vaří se ve vodní lázni, když se sirup zahřeje, přidá se soda, která začne pěnit, odstaví se. Dávkování pro pejska: 2x denně jedna čajová lžička. Rakovina potřebuje výživu, sladké, takže si přitáhne sirup. Soda pak na ni působí agresivně.Pěkný den Danynka

protičlánek

Vlado-Laďa DZURJA ŠARIŠAN na MORAVE | 11.05.2012

https://www.novinky.cz/zena/zdravi/258410-zvelicovane-nebezpeci-prekyseleneho-organismu.html

Re: protičlánek

Danka | 11.05.2012

Ahoj Vlado, tak jsem si to přečetla...je zajímavé, že podle statistiky na mých webůlkách, mi poslední dobou chodí na stránky čísla 77.75.77.17-115. Zjistila jsem, že je to robot Seznamu cz., který vyhledává zprávy, dokonce i na francouzských blozích, které jsou pod hesly, takže by se tam neměl dostat. Včera jsem zveřejnila článek o sodě a dnes je tam protičlánek. Bohužel, nejde se zapojit do diskuse. Ale opět se odvolám na článek (Je vhodné na něj jít přes Google a nechat jej přeložit překladačem do češtiny)
https://www.pakalertpress.com/2012/05/04/baking-soda-is-proving-to-be-an-effective-treatment-for-cancer-ive-dreamed-in-colour-for-the-first-time-in-20-years-blind-british-man-can-see-again-after-first-successful-implant-of-bionic-eye-microch/
Vědci dostali grant na zkoumání...nedostali- by tolik peněz, kdyby to bylo zveličované. Nebo ano?
Dále se v článku:“Zveličované nebezpečí překyseleného organismu“ píše:“Podle tvrzení internetu má 90% úspěšnost. Kdyby to byla pravda, už dávno by se jeho metoda stala nejlevnějším a nejúspěšnějším způsobem, jak léčit tuto záludnou chorobu. V nemocnicích celého světa.“
To potvrzuje moji domněnku o robotu, nejen na mých stránkách…autor článku pan Petr Veselý, měl asi články číst sám…nepochopil totiž tu nejhlavnější podstatu celé této věci a to je psychika ..neboť jak říkám: “všechno je v hlavě.“ Vzal tak mnoha lidem naději, která je tou nejdůležitější pro život a tedy i pro léčení nemocí…jsem člověk, jehož víra ve zdraví…překonala začínající rakovinu prsu, přestože celý rod ze strany otce na ni umírá.
Dalším nedostatkem ve tvrzení pana Veselého je, že kdyby to tak bylo…byla by to nejlevnější metoda. Ano zajisté, ale to by velmoc zvaná Pharmacie, přišla o miliardové zisky. Další velmi oblíbené téma:-)
S pozdravem Danka

překyselenost

Vlado-Laďa DZURJA ŠARIŠAN na MORAVE | 11.05.2012

Snaha pomuocť SOPHII a Vám všeum, ma priviedla k záujmu o príčiny tejto choroby
a na doporučenia mojich priateľov som si kúpil o.i. aj knihu

Kurta TEPPERWEINA : PRYČ S KYSELOSTÍ

Čo píše?

Překyselený organizmus nemůže být zdravý!
Čím větší je toto zatížení, tím závažnější je onemocnění!

ČLOVĚK JE TVOR ZÁSADITÝ

Optimální Hodnota pH KRVI 7,0 až 7,6
Hodnota pH MOČI (odpovídá pH TKÁNĚ) a IDEÁLNÍ BIOLOGICKÁ HODNOTA TKÁNĚ leží mezi 7,4 až 7,5 pH !!!
POKUĎ JE JEJÍ HODNOTA NIŽŠÍ NEŽ pH 7, MUSÍ BÝT TĚLU ODLEHČENO DODATEČNÝM
PODÁNÍM ZÁSADITÝCH LÁTEK.
Překyselení krve by vedlo k okamžité smrti!
Zdraví kojenci, živeni mateřským mlékem mají moč o pH hodnotě 8,0 až 8,5.
Také ZKOUŠKA SLIN přináší potřebné poznatky o pH hodnotě. U zdravého člověka se
pohybuje kolem 7,1.
Doporučuji měřit pH moče několikrát denně, neboť v průběhu dne se objevují
odchylky. Nejkyselejší je ranní moč.
Podle hodnoty pH ranní moče si stanovte správné množství ODKYSELOVACÍHO
PŘÍPRAVKU.

Za OSVĚDČENÝ (přirozený) PROSTŘEDEK K ODKYSELENÍ ORGANIZMU JE považovaná VODA Z
BRAMBOR.
VYLUČOVÁNÍ KYSELIN také PODPORUJÍ různé ČAJOVÉ SMĚSI.
I SVIŽNÁ PROCHÁZKA zřetelně vylešuje kyselou situaci těla.

Originální RECEPT, který sestavil Sander, JAK DOPLNIT TĚLU ZÁSADITÉ LÁTKY:
Zásaditá směs (recept)
Natrium phosporicum 10,0
Kalium bicarbonicum 10,0
Calcium carbonicum 100,0
Natrium bicarbonicum 80,0
Magnesium carbonicum 50,0

Tuto směs si můžete nechat namíchat v lékárně, nejlépe rovnou 50 dkg.

Plnou kávovou lžičku tohoto prášku rozmíchejte ve sklenici vody a pijte ji celou
až dvakrát denně tak dlouho, dokud se ranní moč nestabilizuje na pH 7 jednotek.

Skúsil som si zmerať pH moči opakovane, tri dni po sebe, tou vyšetrovacou
tyčinkou-laknusomm a mám ju iba 6 pH (!), takže I JA SOM PREKYSELENÝ a preto
viac unavený,... je to DUOLEŽITÝ POZNATOK...).
Budem s tým niečo robiť.
Pretože špeciálnu zmaes zatiaľ nemám namiešanú, tak si kúpim aspoň jedlú Sódu Bicarbonu
a urobím si zásaditý šumivý nápoj na neutralizáciu vnútorného prostredia,...





Vedle minerálních směsí podporují zásaditost těla i různé rostlinné preparáty
jako např. spirulina,

šťáva ze zeleného
ječmene,

výhonky alfalfy,

pšeničné klíčky,

květný pyl,

přeslička rolní
(rastie na koľaji ako

keď sa vchádza do
Nemcoviec-vždy

tam rástla !!!

a pod.
Ještě LEPŠÍCH ÚČINKů DOSAHUJE tzv. "Royal Plus" SPECIELNÍ SMĚS ČAJE K ODKYSELENÍ
(obsahuje látky s kterými byli obeznámeni a spolehali na ně již ćínští císařové.
V tomto čaji se nalézá všechno, co potřebujete, aby se Vaše tělo zbavilo
přebytečných kyselin. Pít jej 3 krat denně. První šálek již ráno a nalačno.
ZÍSKÁTE TAK SKVĚLÝ ZDRAVOTNÍ STAV, KTERÝ již NIKDY NEBUDETE CHTÍT ZTRATIT !
Tento čaj dokáže prodlužovat život a zvýšit imunitu k řadě nemocí (DÁREK
NAVÍC!).

Více v knize....

OSOBNÍ PROGRAM ODKYSELENÍ ORGANIZMU
a) Pravidelná kontrola pH moči,
b) Strava bohatá na zásady,
c) Dopoledne jíst nejlépe jen ovoce,
d) Pít pouze vodu neperlivou,
e) Jíst mnoho přirozených a především čerstvých potravin (syrové ovoce a
zelinina obsahuje enzýmy,...),
f) OMEZIT BÍLKOVINY a CUKR !
g) Vyvyrovat se ZLOSTI a zbytečným STRESůM,
h) Co nejčastěji si dopřat zasaditou koupel,
i) Jíst pomalu a důkladně žvýkat,
j) Nejíst pozdě večer,
k) Jednou denně zajistit tělu přísun zásad, aby pH moči dosáhla 7,5 jednotek,
l) Denně mít dostatek pohybu kvůli získání kyslíku a odkyselování pomocí
dýchacích cest,
m) Jíst málo masa nebo nejlépe žádné,
n) Příležitostně držet půst,
o) Často jíst obyčejné (v šupce vařené) brambory (vodu z vaření se doporučuje po
ochlazení vypít),
p) Jídlo ochucovat raději kořením jak solí.

VHODNÉ tj. ZÁSADOTVORNÉ a NEUTRÁLNÍ POTRAVINY:
Ananas, artyčoky, aspik, bambusové klíčky, banány, borůvky, bramborová polévka,
bramborové knedlíky, brambory, brokolice, broskve čerstvé, bryndza, bylinkové
čaje, camembert 30 % tuku, celer, celozrný chléb, cibule, citróny, cuketaa,
cukrová kukuřice, zelený čaj, černý kořen, černý rybíz, červená řepa, červené
zelí, česnek, rostlinný olej, droždí, dýně, fazole zelené, fenykl, grahamový
chléb, grapefruitový džus, hlávkové zelí, hovězí filet, hrášek čerstvý, hrušky,
husí prsa, chřest, jablečná šťáva přírodní, jablečná dřeň, jablečné víno,
jablečný koláč (kynuté těsto), jablko, jáhly, jahody čerstvé, JOGURT, kapusta,
kapusta kadeřevá, ddoule, kedlubny, Knackebrott, kyselé mléko, kopr, kroupy,
krupice, krůtí maso, kukuřice, květák, kyselá smetana, keselé zelí, lanýž,
ledový salát, lněná semínka, maliny, máslo, medový meloun, meruňky. melón,
neperlivá minerální voda, mirabelky, mléko, mrkev, nektarinky, netučný tvaroh,
nudle, okurky i v koprovém nálevu, i v octovém nálevu, ořechy, ostružiny,
petržel, platýs, PODMÁSLÍ, polévková zelenina, pomeranče, pomerančový džus,
pórek, rajčata, rajčatový džus, růžičková kapusta, rýže natural, ředkev,
ředkvičky, řeřicha, slepice pečená i vařená, slunečnicový olej, sójové klíčky,
srnčí kýta, šípky, špenát, šťáva z kaselého zelí, švestky, telecí filé, telecí
stehno, treska, třešně, ustřice, želatina, žitná mouka, žitný chléb.


NEVHODNÉ - KYSELINOTVORNÉ POTRAVINY

Ančovičky, avokádo, bílé víno, bonbóny, BRAMBůRKY, brosve a vše v plechovce, BURSKÉ OŘÍŠKY, candát, CUKR, ČERNÝ ČAJ, čočka, čokoláda, divoké prase, čajovka, dort sachr, eidam, ementál 45%tuku, fritovací olej, gorgonzola, halibut, hovězí pečené, řízek, HRANOLKY, humr, husa, husí játra, játra, játrové knedlíčky, jehněčí, jelito, jitrnice, KANDOVANÉ OVOCE, kapr, karbanátek, kari koření, kečup, klobása, kokosový olej, kokosový ořech, krevní tlačenka, krocan, langusta, ledvinky, LIMONÁDY, liška jedlá, losos, MAJONÉZA, makrela, MARCIPÁN, máslové sušenky, MASO, mleté maso, nugát, ovarové koleno, ovocné bonbóny, ovocné víno, pálenka, pečený sleď, perník, PIVO, polévková kostka, preclík, pstruh, račí maso, rostbíf, RUM, rybí tyčinky, SALÁM, sardele, serdinky, skořicové CUKROVÍ, sladové pivo, sleď, smažené krokety, SůL. sýr Bries , sýr s hříbky, šampaňské, ŠPEK-SLANINA, štika, ŠUNKA, TAVENÝ SÝR, treska, třtinový CUKR, tučné vepřové, maso, tuňák, TVOROHOVÝ KOLÁČ, tvrdý SALÁM, úhoř, VAJEČNÝ LIKÉR, vepřová kotleta, volský jazyk, vuřt, whisky, zajíc.


HLAVNÉ PŘÍČINY PŘEKYSELENÍ ORGANIZMU

1) NESPRÁVNÁ STRAVA - velké množství bílkovin, cukru, nasycených mastných
kyselin a denaturovaných (neživých)
potravin, které už v podstatě nejsou stravitelné
2) CHYBNÉ STRAVOVACÍ NÁVYKY - nevhodné potraviny jíme v nesprávný čas a příliš
chvatně
3) ZNEČIŠTĚNÉ ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ (insekticidy, pesticidy, herbicidy a smog,
PŘEKYSELENÍ PůDY jako následek
kyselých dešťů)
4) CHEMICKÁ LÉČIVA
5) NESPRÁVNÝ ZPůSOB ŽIVOTA - ZLOST, STRES, ÚZKOST, AGRESE a NEZVLÁDNUTÁ
PSYCHICKÁ ZÁTEŽ

CO s tím ?

6) ZLEPŠIT PITNÝ REŽIM (vyplavovat kyseliny a jiné škodliviny)
7) VÍC SE POHYBOVAT
8) OBNOVA KYSELOZÁSDITÉ ROVNOVÁHY PŘEDSTAVUJE ROZHODNÝ KROK KE ZDRAVÍ,
VITALITĚ a OBNOVENˇI RADOSTI ZE ŽIVOTA



s. 151... RAKOVINA

Překyselené tělo je mimo jiné živnou půdou pro vznik rakoviny, která potřebuje
kyselé prostředí, protože v alkalickém prostředí SE ROZRůSTAT NEMůŽE. Profesor
Otto Wartburg, nositel Nobelovy ceny, objevil při svém výzkumu, že
karcinogenní
buňky žijí převážně na principu původní látkové výměny kvašení. Proto dnes
zcela
běžné kvasivé potraviny PODPORUJÍ BUJENÍ RAKOVINY. Střeva zatížená kyselými
látkami urychlují rozpad buněk a oslabují obranný imunitní systém. V každém
těle
sice vznikají karcinogenní buňky, dokonce se rozmnožují několikanásobně
rychleji, než buňky normální, ale zdravý imunitní systém je rozpozná a
degenerované buňky odstraní. Teprve tehdy, když je imunita OSLABENA
KYSELINAMI,
může dojít ke k jejich nadměrnému přemnožení. Rozhodující roli přitom hraje
proces oxidace, případně kvašení. Zdravá tělesná buňka spálí cukr v kyselinu
mléčnou, čímž ještě navýší kyselou zátěž těla a připraví si tím překyselené
prostředí, pro ni tak důležité.
Rakovinná buňka je tedy taková buňka, která se dokáže optimálně přizpůsobit
překyselení těla, a tím se stává potenciálně "nesmrtelnou". Ovšem tento
"egoizmus" buňky nakonec vede ke zničení organizmu - a tak samozřejmě i k
jejímu
odumření.
Příliš kyselá zátěž těla se umocňuje kyselinouvytvářenou karcinogenními
buňkami,
a to až do konečného již nevratného překyselení. Normální buňky jsou za těchto
okolností stále méně životaschopné, zatímco přizpůsobené rakovinné buňky bují
tak dlouho, až organizmus (nebo určitý orgán) nakonec vypoví službu. Jelikož
tento proces probíhá v celém těle, odstranění tumoru, stejně jako ozařování
může
nezvratný konec v nejlepším případě jen oddálit.
Ani v současné době ještě neexistuje žádné jednoznačné doporučení zdravé
výživy pro nemocné rakovinou, ačkoliv v jedné publikaci Nationalen
Forschungsrates der USA se v tomto duchu praví: Lékař, který při péči o pacienta
s rakovinou nezohlední důležitý faktor správné výživy, se dopouští terapeutické
chyby.
Jelikož u nemocných postižených rakovinou vždy v těle převažují kyseliny nad
zásaditými látkami, měla by být tato skutečnost zohledněna již preventivně. Z
těchto důvodů můžete překyselené tělo pravidelně odkyselovat, aby k rakovině
vůbec nemohlo dojít, protože jí bude chybět kyselé prostředí potřebné pro její
bujení.
Přírodní léčitel Rudolf Darmstaedter píše: NEUTRALIZACÍ PŘEBYTKů KYSELIN SE
ODNÍMÁ VITÁLNÍ RAKOVINNÉ BUŇCE ÚRODNÁ PůDA, KTEROU RAKOVINA POTŘEBUJE PRO SVůJ
ZRYCHLENÝ RůST. Ještě srozumitelněji to se vyjadřuje Gottfried Segger,
zabývající se výzkumem kyselých látek v těle: RAKOVINA VZNIKÁ POUZE V KYSELÉM
PROSTŘEDÍ . A JEDINÁ ÚČINNÁ OCHRANA PROTI TÉTO NEMOCI JE STRAVA PROSTA (bez)
KYSELIN. NEBOŤ POKUD JE acydobazická rovnováha JIŽ JEDNOU CHRONICKY NARUŠENA,
DOCHÁZÍ K NEDOZÍRNÝM NÁSLEDKůM, KTERÉ SE NAVENEK PROJEVUJÍ VE VŠECH MOŽNÝCH
PODOBÁCH, OD VĚČNĚ ŠPATNÉ NÁLADY, ÚNAVY, PODRÁŽDĚNOSTI A DEPRESE AŽ PO REVMA,
ARTRITIDU, ALERGIE, ŽALUDEČNÍ A STŘEVNÍ POTÍŽE, ZNIČENÝ CHRUP A "KYSELOU SMRT"
PŘI INFARKTU a RAKOVINĚ. Profesor Warburk říká, že RAKOVINA JE "KYSELÁ" NEMOC
ČÍSLO 1.
Vlastní příčinou této nemoci je nedostatek kyslíku v tělesných buňkách. Také
TOLIK OBÁVANÉ METASTÁZE SE MOHOU PROJEVIT, JEN TEHDY, POKUD SE JIM POSKYTNE
TOLIK POTŘEBNÉ KYSELÉ PROSTŘEDÍ - V ZÁSADITÉM SE NEMOHOU ROZŠÍŘIT, NEBOŤ JIM
NESVĚDČÍ. Také Are Waerland, známý dietolog, došel ke stejnému poznatku : MůŽEME
ŘÍCI, ŽE PŘEKYSELENÍ (organizmu) JE JEDNÍM Z PŘEDPOKLADů A PŘEDSTUPŇů RAKOVINY.
Vedle nutného odkyselení může být významnou pomocí i pitná kúra s IMMUVITEM CH
23, NEBOŤ ČISTÉ ROSTLINNÉ LÁTKY TRVALE POSILUJÍ IMUNITNÍ SYSTÉM, a TAK
POMÁHAJÍ TĚLU , ABY SE SAMO OSVOBODILO OD POŠKOZENÝCH BUNĚK. TO JE ZVLÁŠŤ
DůLEŽITÉ PO OPERATIVNÍM ZÁKROKU. V TÉ DOBĚ MOŽNÁ DOKONCE ŽIVOTNĚ DůLEŽITÉ a
ROZHODUJÍCÍ PRO KONEČNÝ ÚSPĚCH.

Nadále je třeba mít na paměti, že NEGATIVNÍ MYŠLENKY a DESTRUKTIVNÍ PŘÍSTUPY
NAVÍC POŠKOZUJÍ IMUNITNÍ SYSTÉM.
CO NÁS DĚLÁ KYSELÉ, VZDALUJE NÁS ŽIVOTU a NAKONEC I ZE ŽIVOTA. Proto JE TAK
DůLEŽITÉ, ABYCHOM VZNIKLÉ KONFLIKTY SKUTEČNĚ ŘEŠILI, A TO CO MOŽNÁ NEJDŘÍVE,
DOKUD NEZPůSOBÍ NENAPRAVITELNÉ ŠKODY.
DBEJTE tudíž NA TO, ABY JSTE SE DO STAVU "KYSELOSTI" VůBEC NEDOSTALI, a to JAK
PSYCHICKY, TAK FYZICKY.
TÍM UDĚLÁTE PRO SEBE TO NEJLEPŠÍ, J A K Z A B R Á N I T V Z N I
K U R A K O V I N Y.


POKUD NEJSI PŘIPRAVEN ZMĚNIT SVůJ ŽIOVOT, NENÍ TI POMOCI.
Hippokrates (460 - 377 př. Kr.)


Chápem, že záleží na tom, ako sa rozhodnú rodičia,...
Ak by Ľudmila a Peter mali záujem, pošlem im tú knihu z ktorej som tu urobil výpisky OBRATOM.

Vlado-Laďa DZURJA
ŠARIŠAN na MORAVE

Re: překyselenost

Danka | 11.05.2012

Velké poděkování Vladovi, za informace. A jestli dovolíš, ten Hippokratův citát si vypůjčím :-D

Soda jako lék?

Laďa | 10.05.2012

Díky za informace. Vypadá to až moc jednoduše, ale i logicky.

Re: Soda jako lék?

Danka | 11.05.2012

Ahoj Ladi, máš pravdu, vypadá to jednoduše…možná jsme díky složitým a překombinovaným věcem a výzkumům zapomněli na jednoduchost. Jak jsi napsal… zní logicky :-D

<< 358 | 359 | 360 | 361 | 362

Přidat nový příspěvek